Krijtverf aanbieding | Korting op verf

Krijtverf is een zeer matte variant verf die in de afgelopen jaren veel populariteit heeft gewonnen. Steeds meer mensen willen een matte afwerking van hun muren, plafonds of zelfs van meubels. Je kunt krijtverf dan ook voor verschillende materialen aan ondergrond gebruiken, zoals hout of behang, maar ook op de muur of op beton. Omdat krijtverf steeds populairder is geworden, zijn er ook talloze kleuren krijtverf aanbiedingen te vinden. De naam komt van het feit dat er extra krijt in de verf zit, waardoor de matte look ontstaat. Alle krijtverf aanbiedingen van dit moment kun je op deze pagina bekijken.

Huidige krijtverf verf aanbiedingen:

Krijtverf versus schoolbordverf

Krijtverf is iets anders dan schoolbordverf. Schoolbordverf gebruik je als je iets wil verven om er vervolgens met krijt op te kunnen schrijven. Met krijtverf kan dit niet. Krijtverf heeft dus niets met de mogelijkheid om ergens op te krijten te maken. De naam krijtverf geeft enkel aan dat er krijt in de verf zit, waardoor de verf zeer mat wordt. Je kiest voor een krijtverf aanbieding als je iets heel erg mat wil hebben. Krijtverf is matter dan matte muurverf bijvoorbeeld. Voor de meest matte verfwensen, koop je verf uit de krijtverf aanbieding.

Mat en dekkend met krijtverf aanbieding

Krijtverf heeft een hoog pigmentgehalte en is daardoor goed dekkend, welke kleur je ook kiest. Je kunt gewoon over je oude verflagen heen verven met je krijtverf, zolang je eerst maar alles wat je wil verven ontvet. Als je je oppervlakten niet ontvet, loop je het risico dat je verf niet blijft zitten of niet goed hecht. Dit geldt niet alleen voor krijtverf, maar ook voor andere verven. Het matte effect van krijtverf wordt ook wel poedermat genoemd. Ga voor een poedermat effect met een krijtverf aanbieding van bijvoorbeeld Flexa of Histor.

Merken krijtverf aanbieding

Tegenwoordig bieden niet alleen A-merken meer krijtverf aan, maar kun je ook krijtverf aanbiedingen vinden van de bouwmarkten zelf. Zo hebben Karwei en Gamma bijvoorbeeld een eigen huismerk krijtverf. Een ander merk krijtverf is Rust-Oleum. Dit merk heeft een ruim assortiment aan krijtverf voor verschillende oppervlakken en in allerlei kleuren. Ook Flexa heeft veel kleurenopties als het gaat om krijtverf. Met een krijtverf aanbieding van Flexa of Rust-Oleum heb je dus genoeg keuze voor een kleur die bij jou past.

Voordelen krijtverf

Krijtverf heeft een aantal voordelen. Voor de liefhebber van mat is dat natuurlijk een aspect dat voordelig is. Daarnaast is krijtverf een verf op waterbasis. Dit houdt in dat de verf snel droogt en weinig geur geeft. Ideaal als je op korte termijn moet verhuizen of snel de look van je huis of kamer wil veranderen. Het feit dat je enkel hoeft te ontvetten en dat krijtverf in één laag al dekkend is, biedt vergelijkbare voordelen bij haast. De laag krijtverf laat de muur hieronder nog steeds ademen, en voorkomt zodoende ook het risico van vochtproblemen. Krijtverf kun je gemakkelijk mengen en verdunnen. Dus ook als jouw ideale kleur er net niet bij zit, kun je meerdere blikken van de krijtverf aanbieding aanschaffen en toch jouw ideale kleur schilderen.

Krijtverf voor de badkamer

Krijtverf is niet geschikt voor buiten, voornamelijk omdat de verf op waterbasis is. Verven op terpentinebasis zijn beter bestand tegen weersomstandigheden dan verven op waterbasis. Wel zijn er krijtverven die geschikt zijn voor in de keuken of badkamer. Deze krijtverf voor vochtige ruimtes wordt vooral aangeboden door Histor. Dus wil je een poedermatte badkamermuur of badkamerkast, let dan op de Histor krijtverf aanbieding.